Over ons

Elke ochtend is het vaste prik. Dan stappen zo’n driehonderd monteurs van Jansen Huybregts de werkbus in. Klaar om woningonderhoud te doen, reparatieklussen uit te voeren en wooncomplexen te renoveren. Op veertien vestigingen in heel Nederland zorgen hun collega’s intussen dat alles rond dat werk goed geregeld is. Van planning tot arbeidsvoorwaarden, alles moet kloppen. Onze mensen kennen het werkgebied op hun duimpje, want Jansen Huybregts is dé aannemer op de hoek: jouw thuis, onze zaak.

Dit is de aanpak van Jansen Huybregts

We werken met veel plezier voor woningcorporaties en vastgoedbeleggers. Tevreden huurders en tevreden klanten: daar gaan we voor. Ook voor tevreden medewerkers, want zonder onze mensen zijn we nergens. Voor ons zijn langdurige relaties met onze klanten heel belangrijk. Voor veel klanten werken we al jaren, omdat we flexibel zijn en meebewegen met hun wensen. We leveren kwaliteit, zijn betrouwbaar en onze communicatie is open. Onze medewerkers zijn te gast bij huurders en we werken in hun woning alsof het ons eigen huis is. Afspraak is voor ons áltijd afspraak.

 

Dit is werken bij Jansen Huybregts

Bij ons krijgt iedereen een kans

Wil je doorgroeien in ons bedrijf of je verder ontwikkelen in jouw vak? Mooi! Dan krijg je bij ons alle kansen om je ambities waar te maken. Verschillende vestigingsmanagers zijn bij ons begonnen als tegelzetter. Papiertjes en opleidingen vinden we niet zo belangrijk. Talent, inzet en betrokkenheid wél. Bij ons leer je door gewoon te doen en daar helpen we je graag bij. Ook bij het aannemen van nieuwe medewerkers kijken we verder dan het cv. Jouw persoonlijkheid en je sociale en praktische vaardigheden wegen zwaarder.

Dit zijn de medewerkers van Jansen Huybregts

Iedereen gaat aan de slag

Bij Jansen Huybregts zijn we doeners. Van monteur tot management: we zijn doelgericht én praktisch ingesteld. Dagenlang onze klussen analyseren is niet ons ding. We komen, we zien wat er moet gebeuren en we gaan aan de slag. Al het werk wat op ons pad komt, pakken we op. Onze medewerkers zijn dan ook uitstekende vakmensen. Van timmeren en tegels zetten tot loodgieterswerk: ze kunnen alles. Ze zijn bovendien positief, sociaal en in staat om snel creatieve oplossingen te bedenken. En een stap extra doen is nooit een probleem. De tevreden klanten, daar doen we alles voor.

Elke medewerker neemt verantwoordelijkheid

Jansen Huybregts voert elk jaar zo’n 150.000 tot 200.000 opdrachten uit. Dat is alleen mogelijk als elke medewerker zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. De mensen die bij ons werken, hebben het lef om zelf beslissingen te nemen en problemen op te lossen. Die ruimte bieden we graag. Meekijken over hun schouders, daar houden we niet zo van. Zolang onze mensen hun werk goed én op tijd afleveren, geven wij hun alle vrijheid om ‘eigen baas’ te zijn.

Je hoort erbij

Van monteur tot directeur: bij Jansen Huybregts heeft iedereen een stem. De werksfeer is bijzonder open en laagdrempelig, bij ons telt iedere mening. In goede én slechte tijden proberen we iedereen binnenboord te houden.

Zorgen voor elkaar

Jansen Huybregts is een sociaal bedrijf. We werken hard, maar tegelijk houden we samen de ‘familie Jansen Huybregts’ overeind. De onderlinge relaties zijn goed en iedereen behandelt elkaar met respect. We staan altijd voor elkaar klaar. Problemen met een klus? Eén telefoontje en een collega komt helpen. Privéproblemen? Ook dan kun je op ons rekenen. We geloven in geven en nemen: als wij voor onze mensen zorgen, zorgen zij ook voor ons.

Jansen Huybregts met een goed gevoel naar huis!

Fluitend naar je werk én fluitend naar huis; dat is werken bij Jansen Huybregts. Goed werk leveren is belangrijk, maar een gezellige werkdag is dat ook. Bij Jansen Huybregts zetten we altijd met plezier de schouders eronder. Veel lachen, samen lunchen, een vrijdagmiddagborrel; daar maken we graag tijd voor. Ook in deze drukke tijden.

Bekijk hier onze medewerkersverhalen