Got skills

We beschikken over een flexibele én professionele organisatie waarbij kwaliteit en service niet afhankelijk zijn van de omvang van het project. Of het nu gaat om het vervangen van een badmengkraan, het repareren van een voordeursleutel of de complete renovatie van een appartementencomplex. We doen het, en we doen het al jaren.

Jansen Huybregts is actief in onderhoud en renovatie van vastgoed. Dat doen we vanuit een heel duidelijke filosofie. We streven naar optimale tevredenheid van onze opdrachtgevers én van hun huurders. Dat kan alleen maar als je onderhoud en renovatie beschouwt als expertise. Als een activiteit waarop je volledig ingericht moet zijn om goed werk te kunnen leveren.

Bekijk alle vacatures

Antwan van der Sanden
Renovatie monteur
"Je krijgt echt de ruimte. Zolang je je werk goed doet en op tijd aflevert, krijg je alle vrijheid om 'eigen baas' te zijn. "
Lees verder
Jacco Heijnen
Uitvoerder
"Door de gemoedelijke sfeer, fijne collega’s en de variatie in mijn werkzaamheden, verzetten we met plezier veel werk."
Lees verder
Robby Wamerdam
Servicemonteur
"De bewoners moeten tevreden zijn, pas dan ben ik het ook. Het is daarom belangrijk om de tijd te nemen om dingen goed te doen."
Lees verder

Rachelle Kuiphof
Tegelzetter
"Nauwkeurig werken, een praatje maken met de bewoners en ervoor zorgen dat een badkamer er tip top uitziet, dat past helemaal bij me. "
Lees verder
Leon de Graaf
Magazijnman
"Ik voel me echt belangrijk binnen ons team, omdat ik er elke dag voor moet zorgen dat alle spullen op tijd en op de juiste plek geleverd moeten worden."
Lees verder
Gerard Hamers
Renovatie monteur
"Ik zorg ervoor dat een renovatie klus van a - z geklaard wordt. Een stapje extra zetten is geen probleem. "
Lees verder
Kamil Nowak
Medewerker financiële administratie
"Ik krijg alle vrijheid en verantwoordelijkheid om mijn functie op mijn eigen manier in te delen. "
Lees verder
Sofie van de Kerkhof
Corporate recruiter
"De werksfeer is bijzonder laagdrempelig, van directie tot monteur iedereen staat open voor een praatje en iedereen hoort erbij. "
Lees verder
Kevin van Boxtel
Tegelzetter
"Voor veel klanten werken we al jaren, we maken graag een praatje met de bewoners en ik heb elke dag een andere werkomgeving. "
Lees verder

Cindy Kleijn
Administratief Medewerker - Planner
"De onderlinge relaties met collega’s zijn hartstikke goed, iedereen behandelt elkaar met respect en we staan altijd klaar voor elkaar. Als ik iets niet weet, dan helpen mijn collega’s me graag verder."
Lees verder
Angela Faasen
Werkvoorbereider
"Graag ontwikkel ik mij door in mijn functie, zo volg ik momenteel de opleiding elementaire bouwkunde. Dat de organisatie dit mogelijk maakt, zorgt ervoor dat ik met een nog grotere lach naar mijn werk ga."
Lees verder
Ronald Schellekens
Loodgieter
"Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk toe en ik ben ook altijd lekker op tijd weer thuis. De vrijheid en verantwoordelijkheid die ik krijg, waardeer ik enorm."
Lees verder
Ronald van Oosten
Vestigingsmanager
"Al jaren ga ik met plezier naar mijn werk en is het een feestje om samen met mijn team het werk iedere dag weer zo goed mogelijk te organiseren."
Lees verder