Waarom Jansen Huybregts?

Start je loopbaan

Bij Jansen Huybregts hebben we altijd wel een functie voor jou. Van loodgieter tot planner en van tegelzetter tot werkvoorbereider. Werk voor iedereen! Meer ervaring opdoen? Geen probleem. We bieden volop opleidingsmogelijkheden.

Werken in je regio

Van Zwolle tot Breda en van Maastricht tot Amsterdam: Met 12 vestigingen verspreid door Nederland heeft Jansen Huybregts altijd een kantoor bij jou in de buurt. Uit welke regio je ook komt!

Werken bij Jansen Huybregts

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de vacatures van Jansen Huybregts? Zie jij een baan binnen ons bedrijf wel zitten? Kijk dan snel verder, misschien hebben wij wel de uitdaging die bij je past.

Over Jansen Huybregts

Jansen Huybregts is een flexibel én professioneel bedrijf. We leveren altijd de beste kwaliteit en service. Of het nu gaat om het vervangen van een mengkraan, het repareren van een voordeurslot of de complete renovatie van een appartementencomplex. We doen het. En we doen het al jaren.

Dat we met veel zijn, wil niet zeggen dat we een logge en onpersoonlijke organisatie zijn. Integendeel! Werken bij Jansen Huybregts voelt als werken in een familiebedrijf. Een gezellige informele sfeer en leuke collega’s dragen daar enorm aan bij. Persoonlijke ontwikkeling staat hierbij voorop. Bij Jansen Huybregts stippel jij je eigen loopbaan uit.

Vragen over de vacatures? Stuur een mail naar vacatures@jansen-huybregts.nl of neem contact op met onze recruiter Koen via 06-51346762!