Ronald, Vestigingsmanager

Je vergadert over diverse dingen: van akkefietjes tot economische investeringen, het aanboren van nieuwe markten en sparren met elkaar om onze bestaande klanten nog beter van dienst te zijn. 

 

Mijn naam is Ronald van Oosten en ik ben 40 jaar. Vanaf mijn 19de ben ik werkzaam bij Jansen Huybregts waar ik ben begonnen als leerling timmerman. Inmiddels ben ik vestigingsmanager in Den Haag. Het mooie van ons bedrijf is dat er diverse doorgroeimogelijkheden zijn en dat deze kansen ook op je pad komen.

Regelmatig heb ik overleg met collega’s, ook van andere vestigingen en met de directie. Je vergadert over diverse dingen: van akkefietjes tot economische investeringen, het aanboren van nieuwe markten en sparren met elkaar om onze bestaande klanten nog beter van dienst te zijn.

Als vestigingsmanager ben ik ook het luisterende oor van onze opdrachtgevers. Samen met onze commercieel managers overleg ik regelmatig om de wensen van onze opdrachtgevers zo goed mogelijk tot realisatie te brengen. Hiervoor heb ik ons hele team nodig. Een goede aansturing is dan ook van wezenlijk belang om de wensen ook werkelijk tot stand te brengen.

Al jaren ga ik met plezier naar mijn werk en is het een feestje om samen met mijn team het werk iedere dag weer zo goed mogelijk te organiseren.

Onze vacatures

Je kunt op ons rekenen

Wil je meer weten over onze diensten of kunnen we je helpen? Neem dan contact met Rik op, onze recruiter.