Ewoud, Timmerman

 

Kundig werken, daar hou ik van. En afwisseling! In een week kom ik in verschillende huizen voor verschillende timmerklussen. Dat vind ik juist een van de mooie dingen van mijn werk. Al die mensen die ik blij kan maken.

Mijn week is enorm gevarieerd. De ene dag repareer ik deuren en de andere dag werk ik aan het plaatsen van een nieuwe keuken. En dat allemaal in bewoonde of leegstaande woningen. Omdat ik dicht bij de vestiging werk zit ik niet veel in de auto. Dat is fijn, want dan besteed ik meer tijd aan wat ik het liefste doe: mijn vak uitoefenen.

Wat ik fijn vind aan Jansen Huybregts is dat ze met me meedenken en dat het contact met collega’s heel goed is. Ik ben als BBL leerling niveau 2 begonnen en inmiddels heb ik BBL niveau 3 afgerond en werk ik fulltime als Timmerman. Mijn vader nam mij als 4-jarige al mee naar timmerklussen. Ik heb het dus niet van een vreemde.

De diversiteit aan werk bij Jansen Huybregts en het feit dat ik iedere dag nieuwe mensen ontmoet vind ik tof. Ik kan wel zeggen dat ik trots ben op mijn baan!

 

Onze vacatures

Je kunt op ons rekenen

Wil je meer weten over onze diensten of kunnen we je helpen? Neem dan contact op met onze recruiter.