Got Skills

We beschikken over een flexibele én professionele organisatie waarbij kwaliteit en service niet afhankelijk zijn van de omvang van het project. Of het nu gaat om het vervangen van een badmengkraan, het repareren van een voordeurslot of de complete renovatie van een appartementencomplex. We doen het. En we doen het al jaren.

Jansen Huybregts is actief in onderhoud en renovatie van vastgoed. Dat doen we vanuit een heel duidelijke filosofie. We streven naar optimale tevredenheid van onze opdrachtgevers én van hun huurders. Dat kan alleen maar als je onderhoud en renovatie beschouwt als expertise. Als een activiteit waarop je volledig ingericht moet zijn om goed werk te kunnen leveren.

Ewoud, Timmerman

Ik hou van afwisselend werk. Vandaag een kapotte deur, morgen een nieuwe keuken plaatsen! Ik repareer het gedetailleerd en zo maak ik veel huurders blij.

Jordi, Tegelzetter

Ik wil dat mijn tegelwerk er piekfijn uitziet, zowel tegen de wand als op de vloer. Voor mij is het dan ook belangrijk dat het totaalplaatje klopt. En daarbij komen ook wat kleinere klusjes kijken.

Ronald, Vestigingsmanager

Het leuke van vestigingsmanager zijn is dat het een zeer afwisselende baan is, je hebt het overzicht in de organisatie. Dat betekent ook dat ik op de hoogte ben van alle zaken die spelen m.b.t. de bedrijfsvoering en ik over de benodigde kennis beschik om de vestiging goed te kunnen aansturen.