Got Skills

We beschikken over een flexibele én professionele organisatie waarbij kwaliteit en service niet afhankelijk zijn van de omvang van het project. Of het nu gaat om het vervangen van een badmengkraan, het repareren van een voordeurslot of de complete renovatie van een appartementencomplex. We doen het. En we doen het al jaren.

Jansen Huybregts is actief in onderhoud en renovatie van vastgoed. Dat doen we vanuit een heel duidelijke filosofie. We streven naar optimale tevredenheid van onze opdrachtgevers én van hun huurders. Dat kan alleen maar als je onderhoud en renovatie beschouwt als expertise. Als een activiteit waarop je volledig ingericht moet zijn om goed werk te kunnen leveren.

Ewoud, Timmerman - Servicemonteur

Ik hou van afwisselend werk. Vandaag een kapotte deur, morgen een nieuwe keuken plaatsen! Ik repareer het gedetailleerd en zo maak ik veel huurders blij.

Rob, Tegelzetter

Ik wil dat mijn tegelwerk er piekfijn uitziet, zowel tegen de wand als op de vloer. Voor mij is het dan ook belangrijk dat het totaalplaatje klopt. En daarbij komen ook wat kleinere klusjes kijken.

Julian, Projectleider

Ik weet hoe belangrijk een goede voorbereiding is. Ik rij het hele land door van locatie naar locatie om aan verschillende projecten tegelijk te werken. Zo is mijn werk nooit saai.